Hell yeah!

Som jag nämnde i podcasten “Hudsjukdomar i Afrika” har jag börjat bli mer och mer skeptisk till min själsligt plågsamma tillvaro i den svenska istidens post era. Och jag har därtill mer och mer börjat intressera mig för att migrera tillbaka till den underbara kontintent där mina förfäder en gång kom från.

Apropå detta läste jag något roligt. En studie som visade att en del av de tidiga européerna som nyss vandrat ur deras varma vagga, faktiskt vände tillbaka. De bestämde sig för att avsluta sin fruktlösa migration för att helt enkelt ta sig tillbaka dit de kom från.

Jag kan höra de bittra klagoorden: “Ne men fy fan”, “var i helvete har vi kommit?” då de möttes av istidens vind och bestämde sig för göra manöver helt om. På deras hemfärd kan jag skönja tonerna av och se dansen till Dead prez “Hell yeah” som de förtjänstfullt slog an rytmen till.

Hur vacker är inte denna mening tagen från studien i fråga: “The other mutations must therefore have developed later, which suggests that some of the early Europeans actually migrated back to Africa.”

That’s exactly what I’mma do.

Hell yeah!

http://sciencenordic.com/ice-age-europeans-migrated-back-africa

Kommentera