Pridefestivalen my ass

Celebrate pride, WTF! Varför ska vi bara fira bögarna för? Västvärldens nya örhänge. Var är invandrarnas dag exempelvis, då alla araber, somalier, turkar och bosnier får åka på en kärra genom stan? Det vore väl en fin dag. Men de kanske inte konsumerar lika mycket som bögar vad vet jag och därför är det inte lika intressant att fira dem. Inte heller lär det vara lika intressant att fira de bögar som kommer från liknande kulturer som de ovan nämnda, därför att man troligtvis inte lär vara en lika upphöjd bög om man inte har rätt ursprung, hudfärg o.s.v. Usch, samhället är en hycklande apparat och dess tjänare är hycklande varelser. De gillar bögar men vill begränsa flyktingmottagandet, står upp för kvinnans rättigheter men vill samtidigt att hon ska vara en man  och – kanske mest flagrant – är så förbannat förtjusta i djur men så fruktansvärt otrevliga mot alla sorters människor.

Ta exemplet Ricky Gervais, en rätt hårdför komiker som går på både religiösa människor, människor med mindre förstånd än han själv , udda människor o.s.v. Men sen är han en så jävla fin och underbar djurvän. Hur går detta ihop? Jag älskar djur, men jag är otrevlig mot människor och särskilt människor i en svagare position än jag själv. Är inte hela poängen med att vara en försvarare av djur och deras rättigheter att de är just svagare än oss själva? Jag förstår inte. Och inte heller finns det något att förstå. Annat än människors motsägelsefulla icke betänksamhet och egenintresse som samstämmigt drar dem i maktens koppel, dels för att de är hundar och dels för att de vill framstå som duktiga hundar. Voff voff happy pride.

Ett svar på “Pridefestivalen my ass“

  1. Visst finns det något att förstå…även om inte du själv gör det… nämligen att människor, djur och deras inbördes positioner i förhållande till det dem omgivande samhället kan förstås inom ett tredimensionellt koordinatsystem, där biologiska själar (X) ställs emot mentala juridiska personer (Y) längs en temporal tidsspiral (Z)… inom denna tredimensionella mentala begriplighetsmodell kan således en (av många) tänkt Origopunkt förslagsvis sättas vid den evolutionära övergången mellan reptiler och däggdjur, för att utifrån denna utgångspunkt i tiden särskilja djur med känslan av rädsla från dem utan rädsla och därifrån också bedöma sexualitetens förhållande till nationsstatstillhörigheter och domesticerade husdjur av olika slag…

Kommentera